Totaal aantal pageviews

donderdag 22 december 2011

week 51



Verjaardag Aazam
Afgelopen maandag was Aazam jarig.
Bedankt voor de lekkere traktatie!!!!







Koken en bakken

De jongere groep was aan de beurt om te gaan koken. We hebben rijst met roerbakgroente en reepjes varkensvlees gegeten. Dat was erg lekker.

De oudere groep heeft een heerlijke tulband gemaakt voor tijdens de kerstlunch. Hij zag er prachtig uit en smaakte goed!






Kerstviering in de structuur groep

Vandaag was het dan zo ver, de kerstviering op school. In de ochtend kwamen alle leerlingen met lekkere hapjes aan. Hapjes die we tijdens de lunch hebben gegeten. Zo waren er kippenpootjes, pasteitjes, flensjes, oliebollen en nog veel meer.

De dag begon zoals altijd, we zijn gestart met keuzewerk, daarna was er pauze en gingen we werken aan onze eigen werkplek. De werkjes hadden allemaal met kerst te maken en ook de spelletjes op de computer waren met het thema kerst.

Om half 12 was het werken alweer afgelopen en zijn we de tafel gaan dekken voor de kerstlunch. Tijdens het eten kregen we bezoek van Diddy, zij heeft gezellig meegegeten.

Na de pauze en het doen van de taken gingen we naar de gymzaal. Daar hebben we gekeken naar optredens van andere leerlingen en de meesters en juffen hebben nog een liedje gezongen.


Bij het drinken kregen we nog wat lekkers, wat Diddy had meegenomen voor ons. Bedankt Diddy!!!

Al met al hebben we een leuke dag gehad!!!!!!








Ook deze week is er weer een Ginho krant, de laatste van het jaar 2011, volgend jaar een nieuw logo die in deze krant wordt verklapt, snel kijken dus!!!!






wij willen iedereen die deze blog leest
Fijne kerstdagen
en
een gelukkig nieuwjaar
wensen



De maandkalender van januari






Geen opmerkingen:

Een reactie posten