Totaal aantal pageviews

vrijdag 2 december 2011

week 48, 28 november/ 4 december

Wijziging kalender afgelopen week

Afgelopen week stond er op de kalender dat Juf Mieke vrijdag ADV had. Dit was een foutje. Juf Mieke was wel gewoon op school, maar in een andere klas.








Ginho dagje wasserijgroep
Op maandag heeft Ginho een dagje mee gedraaid bij de wasserijgroep. Het is daar heel goed gegaan. 's Middags moest hij bij het winkelcentrum tegen de mensen zeggen dat de 'Winkelwaard' open was, knap he!







Koken en bakken
Dinsdag hebben we weer gekookt en gebakken. Bij het koken was de jonge groep voor de tweede keer aan de beurt. We hebben weer heerlijke tomatensoep gemaakt, stokbroodjes afgebakken en een eiersalade gemaakt.





Bij het bakken was de oudere groep voor de tweede keer aan de beurt. Vorige week hebben zij in het kader van Sinterklaas, kruidnootjes gebakken en deze week hebben zij gevulde speculaas gemaakt. Vrijdag bij het drinken wordt deze lekker opgegeten. 











Verjaardag Remy
Zaterdag 3 december is Remy jarig, hij wordt 16 jaar!!! van harte gefeliciteerd!!!

Vrijdag heeft Remy ons al verwend met zijn traktatie, voor alle leerlingen een zakje chips en een zakje met snoepjes en drinken en voor alle leerkrachten cake.







Sinterklaasviering
Dit jaar valt 5 december op maandag. De leerlingen hebben die dag een gewone schooldag. In de klas gaan we tijdens het werken werkbladen over/van Sinterklaas maken. We werken die dag wat korter dan normaal. Na het werken gaan we de cadeautjes uitpakken. We eten rond 12 uur en in de middag kijken we naar een filmpje. De leerlingen zijn gewoon om 3 uur uit.




Kalender aankomende week

Geen opmerkingen:

Een reactie posten