Totaal aantal pageviews

dinsdag 7 februari 2012

week 5

Een mooi voorblad voor de handelingsplannen
Op maandagmiddag hebben we met zijn alle een mooi voorblad getekend voor de handelingsplannen. Deze plannen hebben al een voorblad maar die ziet er een beetje saai uit, daarom hebben we besloten er iets moois van te maken en het resultaat mag er wezen!




Circus Rotjeknor
Op dinsdagochtend mochten wij in de gymzaal oefeningen doen bij Circus Rotjeknor. Dit hebben we samen met een andere klas gedaan. De leerlingen hebben leren gooien met balletjes, ringen, diabolo, kegels, doekjes, enz. Verder hebben zij ook nog mogen koorddansen en staan op een bal.

Aan het einde van de les hebben een aantal leerlingen hun oefeningen voor mogen doen. De sfeer was erg gezellig en de leerlingen hebben het erg naar hun zin gehad.


Wesley over het koord

Draaiende bordjes door Ginho



Aerobics
Ook vrijdag hadden we een bijzondere gymles. De gymjuf had een leuke aerobicsles voorbereidt. Waar we allemaal met veel plezier aan hebben meegedaan.








Warme truiendag
Aanstaande vrijdag doet onze school mee aan de warme truiendag. Dit houdt in dat we de kachel een graadje lager zetten en dus een lekkere warme trui aan moeten. We starten de dag met een warming-up in de gymzaal.


Disco
Vrijdag 10 februari is er weer disco, het thema is valentijn/carneval.
De leerlingen zijn van half 8 tot 10 uur welkom in de kantine van de school. Aan de ouders wordt gevraagd de kantine weer snel te verlaten, het laatste kwartiertje van de disco zijn de ouders wel welkom.


Ginhokrant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten