Totaal aantal pageviews

vrijdag 17 februari 2012

week 7

Disco
Afgelopen vrijdag was er weer DISCO op de herenwaard. Het thema van deze disco was valentijn en carnaval. Uit onze klas was Ginho aanwezig, hij heeft een leuke avond gehad. Hieronder zijn een aantal foto's van de disco!




Knutselen
Maandagmiddag hebben we weer geknutseld. Het was een vrij lastige knutsel. Op karton stond een muts getekend. Het was de bedoeling dat er met draad van de ene naar de andere kant lijnen werder genaaid. Het werkje was aan het einde van de les nog niet af, dus volgende week gaan we hiermee verder. Foto's van afgelopen maandag zijn te zien in de diashow hierboven.







Verjaardag Joshua
Maandag was ook Joshua jarig, hij werd 16 jaar. Aan het einde van de dag hebben we zijn verjaardag gevierd met heerlijke zakjes chips. Bedankt Joshua en we wensen nog vele jaren!!!!








Thema werken
Dinsdagochtend was het weer tijd voor thema werken. In een klein groepje hebben we besproken wat de eerste, laatste en middelste letter van een woord is. De woorden die werden gebruikt hadden te maken met de winter.

Daarna hebben we een knip en plak werkje gemaakt waarbij de leerlingen de foto's bij het juiste woord moesten plakken, uiteraard waren het allemaal plaatjes die met de winter te maken hebben.





Ginhokrant



Kalender














STAKING 6 MAART!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten