Totaal aantal pageviews

zaterdag 19 november 2011

Week 46, 14 nov t/m 20 nov

Bezoek in de klas
Afgelopen maandag hadden we bezoek in de klas. Twee juffen van een andere school kwamen kijken hoe wij in de klas werken. De juffen kwamen binnen toen we net aan het werk gingen. Het werd hierdoor wel iets onrustiger, maar we hebben toch goed kunnen laten zien hoe wij werken met onze gekleurde bakken. Na het werken zijn zij weer weggegaan.


Ontruiming
Woensdag was er weer een ontruiming. Dit maal een ontruiming die niet van te voren was aangekondigd. Gelukkig wisten wij wel dat er ontruimt ging worden zodat we ons daar een beetje op konden voorbereiden. De ontruiming is heel goed gegaan. Er zullen dit jaar geen oefeningen meer plaats vinden.

Studiedag
Donderdag hadden de juffen en meesters een studiedag en waren de leerlingen vrij. Hopelijk heeft iedereen een leuke dag gehad!


Bouwwerk van Soeyen
Soeyen heeft tijdens keuzewerk een mooi bouwwerk van lego gemaakt




Ginho krant
Al het hele schooljaar neemt Ginho bijna iedereen ochtend zijn zelfgemaakte krant mee. Een krantje vol weetjes over openbaar vervoer, voetbal, nieuws of andere leuke dingen die hij is tegen gekomen. Ook is er al een vertaalkrant geweest en vanaf maart 2012 komt er ook een woordenboek van hem uit!!!
Hieronder is één van de kranten te vinden.






kalender aankomende week


























Geen opmerkingen:

Een reactie posten